pátek 3. března 2000

Starý rozcestník


Jak je zmíněno v klasickém anime "Ghost in the shell":

Net is vast and infinite... 
...a tady bych vám ráda nabídla pár možností, kam pokračovat dále... i s vysvětlivkami. 
(taky je mi líto obrázků k odkazům, které jsem vytvořila :)) ) 
stav odkazů ku dubnu 2010


Patří: Aničce zvané taktéž Artoo
Stav: updatovaný, i když čas od času.

Blog patří studentce sklářské školy ve Valašském Meziříčí, jež měla velkou slabost pro Star Wars... díky kterým jsme se seznámily. V Ostravě, na akci důvěrně přezdívané jako Babcon (jelikož se domlouvala regionálně a chlapi jaksi nedorazili...). And that was the beginning of a beautiful friendship. Naše cesty se před nějakou dobou rozešly... času na společné setkávání rapidně ubylo, ale sem tam se ještě pořád vídáme. Obdivuju na ní, že si stále dokáže i přes všechna životní úskalí udržet optimismus. Je to jednoduše sluníčko :)

Navzdory student píše...
Patří: Innes, hlavní organizátorce Cravataconu
Stav: Beznadějně mrtvý, autorka ztratila přístupové heslo
Kam jinam: Na stránky Cravataconu

Pár perel ze života přistěhovalkyně do Příbora :) . Je to talentovaná skorospisovatelka (jen ždibínek od toho, aby si konečně vyšetřila dost času na napsání něčeho kloudně epického a našla tomu vydavatele), vypravěčka a organizátorka. Jen je problém ji donutit, aby své výtvory zveřejnila, alespoň ve formě výkřiku do tmy na síti. Seznámily jsme se ve vlaku, který směřoval na vodácký týden na řece Orlici. Bylo jí řečeno "K té nechoď, prý je divná..." a to prý vzbudilo její zájem. I když pak zjistila, že s mou vyšinutostí to není zase tak vážné (vážně!). Stmelilo nás pádlování v jedné lodi. Shodou náhod jsme pak zjistily, že místa, která máme uvedená v občance jakožto místo pobytu, jsou od sebe vzdálená asi 150m. Takže kontakt udržujeme docela častý, vypadá to, že mě Innes příští rok nahradí v prozatímní čokoládovně v Olomouci. Což by bylo moc fajn.

Metsola 
Patří: Champbaccovi (a.k.a. Tüwolemu, Bragimu, atd.)
Stav: updatovaný, čas od času, když se autor mezi alternativními realitami přemístí zrovna do té naší

Výborný společník při Doctor-ofilních, filologických, texto-RPG a mnoha jiných diskuzích. Spřízněná duše. Jednu dobu hrdý vlastník kočičí obdoby X-mení Kitty Pride.
Nejsem si přesně jistá, kdy došlo k prvnímu kontaktu (ICQ historie z onoho období pravděpodobně není nikde zálohovaná), ale podle všeho a určitého příspěvku to vypadá, že šlo Alternativu RPG, které jsme tehdy hráli. Jsem ráda, že se přidal, protože pozvedl místní úroveň příspěvků na nečekaně vysokou úroveň (obdivuju jeho talent nasázet do vtipně nadsazené popsané situace ještě milion dalších vtípků).
Díky tomu, že bydlí kdesi v divočině kolem Prahy, se většinou potkáváme osobně jen několikrát za rok, a to na conech (které tak z normálních akcí povýší na akce legendární).
Asi dva roky se nám soustavně dařilo míjet se při conovém loučení, kterážto tradice byla porušena na Sconu 2008. Společnost, která se kolem něj tehdy v hospůdce shromáždila vypadala poněkud konsternovaná mým nadšením, ale to jen proto, že netušili, jaká vesmírná anomálie se v té chvíli odehrávala.


Sanin web - ...neboli svět pro světici :)

Patří: San(dře Lanczové), talentované kreslířce a spisovatelce, toho času na VOŠP v Praze
Stav: hlavní updaty jsou sporadické, ale velmi často updatuje fotodeníček*


* - pro lidi jako jsem já, kteří nemají možnost ji vidět zas tak často a mají menší obtíže při komunikaci přes ICQ, je to dobrý způsob dozvědět se, jak se San daří.  


Rabbit Hole (Improved)

Patří: Salle, geniální programátorce a králíkomilce v jedné osobě
Stav: updatovaný čas od času, ale vždy to stojí za to


Yanna
Patří: Yanně, jedné ze zakladatelek Jedilandu a profesionální překladatelce Star Wars knih
Stav: Updatovaný sporadicky, pokud máte rádi nápadité poznámky o SF literatuře, rozhodně doporučuji

MaB
Patří: Albi/Thaleie, vedoucí Spycon linie na Festivalu fantazie
Stav: Updatováno relativně často




Patří: Padmé
Stav: Updatováno jak kdy,

Ze života neživota

Patří: Cecemu
Stav: Updatováno příjemně často

Příliš blízké setkání

Malý snílek


Osobní rybníček té co NENÍ gungan




Bublinkové šílenství
Patří: Blairovi
Stav: Updatováno jednou za uherské desetiletí

FFFILM


Žádné komentáře: